Hos Johanne ^^


Bild från svenskan idag ^^
Sitter hemma hos Johanna nu iallafall,Ska snart dra till stan med henne till ''ladys night'' ska bli kul , ska ta mycet kort så dom kommer ikväll :)


Är med min BESTAVEN♥

...min bestaveen..är en heest..

ehm ah!

Men ja , har vart med Irya idag, har tagit massa kort, och sen ikväll blir det massa filmer! B.la eclipse,karatekid,vampiresucks m.m. :D Här kommer lite bilder från idag ;)












ny header...

vad tycker ni ..is it a keeper?

Har suttit nu ett tag och funderat på om jag ska byta..är lite osäker fortfarande men vi får se hur länge den får vara uppe ;)

Hemma igen!

Är hemma nu efter en kul dag på stan, gick till bussen 20 över 2 så kom jag fram lite tidigare än dom så jag gick runt på åhlens och vänta:) Så kom dom så gick vi runt och kolla i affärer och så! Bestämde också att det blir att gå på tjejkväll i stan på torsdag! Måste handla någonting över 500 så jag får en goodiebag :D ..men jag är luspank..ehm ah.
Provade lite söta onepiece på veramoda men dom fanns bara i vit så vi såg ut som astronaoter (?) lr nått^^


Vet ni vad jag älskar?
När man kommer hem , nystädat rum och kollar på allt man köpt :D
IDag köpte jag detta..

Tröja-Veramoda 100kr(ord,pris 200kr) Skjorta ginatricot 199:-
Byxor-ginatricot 199:-

Knästrumpor-ginatricot 69kr Ring -ginatricot 59:-

Allt detta för bara 636kr :D


I can't steal you no,like you stole me..

Today i'm wearing this..
tokio hotels tröja mot Aids ^^
''Rock Hard
F*** safe''
Linne
och tights från bikbok
Snart ska jag dra till stan med Tina och Johanna! Ska bli kul , ska handla på gina med mitt presentkort så vi får se vad jag kan hitta för kul! Sen är jag sugen på nått från bikbok,dom har ju en Lady Gaga kollektion. Är såå shopping sugen,har lust att bara ta med mig mina 1800 kr och bara SHOPPA SHOPPA SHOPPA, men ne måste spara mig tills helgen då det blir stockholm!





målat

Kände mig lite smått söt när jag har stått här ute idag och sätt ut som alladin i mammas blåa målar byxor med massa färg på mina händer:)
Ja min dag, började med konfan det var lite smått tråk..och sen kom jag inte hem för tydligen ville ingen svara i telefonen här hemma så jag var med Johanna ett tag tills mamma fick hämta mig.Sen har jag stårr och målat i ca 2 och en halv timme ^^ Så nu har jag äntligen tinat upp mina händer som var lite frusna.

Tråkigt inlägg men imorgon iallafall blir det att shoppa med Tine och Johanne

Tävling om goodiebag


Jag är med HÄR och tävlar om en goodiebag!

Håll tummarna för mig
:D

KusinVitamin


Nu är jag hemma igen ,efter att ha vart hos mina kusiner! :)
Karin fyller år imorgon så va fira henne.


Jag och Leon hade lite kul när vi åkte bil i 2 timmar ;)


Födelsedagsbarnet♥


Ja, där åt vi mat och tårta och lite sånt :) Sen blev det hem , gick väldigt fort för bådr jag och Leon satt där bak och sov,höhö. Så kom jag hem och åt och nu sitter jag här , ska svara på alla kommentarer och lyssna på musik.



hemmakväll

Billyboy flirtar med webben ;)
Blev en hemmakväll idag ,skulle kanske ha sovit över med Tina men ska åka till min kussar klockan 10 imorgon :) Shit har inte vart där på jättelänge ,ska bli kul att komma dit! Sen på söndagen blir det konfa!

Men just nu sitter jag i tv soffan och väntar på att akta er för dårarna lr vad den heter ska börja igen,sitter och myser med Billy och smaskar på favorit mix ^^


Design till Johanna

Fixat en design till johanna nu! :)

Den blev såhär ..

Och så har jag fixat leopard mönster vid rubriken och lite annan text vid senaste inläggen ,arkiv och dom ;)
Kolla in Hennes blogg! Tryck HÄR för att komma dit!



Dagens outfit

Sjal(?) Carlings
T-shirt från islands Zara
Leggings BikBok
Bytte bild ^^


School time tomorrow!

Tänkte dra till skolan imorgon ,inte så värt på fredagen men ska ta hem lite grejor att arbeta med under helgen så jag kommer ikapp med det jag kan ;)
Så nu har jag dushat,målat naglar,tvättat ansiktet med scrub och rengörnindsgrejjs , valt kläder och packat inför imorgon! Skönt att ha allt klart!
Så nu ska jag kolla lite bloggar och så. Har ni nått tips på någon bra blogg?



Hiss & Diss

Vad mer behöver jag säga än Twilight!

Man kan ju inget annat än att älska både filmerna och böckerna!
Love love love!



Nu är det inte så att jag dissar leggings, jag dissar att ha leggigs och t.e.x ett kort linne, enligt mig tycker jag man ska ha nått som täcker rumpan när man har leggings .
Detta är alltså min åsikt :)


I fell in love with a dream

Snygg t-shirt från Ginatricot 99:-
Ska fan köpa den där t-shirten,skit frän! ;) Har inga bilder för tillfället att lägga in , mamma har min kamera. Men idag är fortfarande sjuk. Kollade på tidigare inlägg då jag var sjuk första gången då jag fick min hosta som inte släppt det var den 8 september..nu är det 23 september. Gud va jobbigt! Men ja man får väll leva med det.
Annars idag har lyssnar på musik och chillat , svarat på lite kommentarer och så. Och så har jag lagat lunch till mig haha , bacon och spagetti lätt att göra (y)
Men ska nog kolla på eclipse igen snart ;)




ska köpas!

88 palette skimmer
Finns att köpa HÄR för 249:-
Den finns också i matt men jag älskar skimmer ögonskuggor , blir så fint! Också fint med matt men skimmer ger nått litet extra. Jag tycker det är väldigt bra pris lixom 249:- för så många.Annars brukar ju en kosta lixom 100:-.
Men den ska jag köpa framöver iallafall :)

buhu!

Fan det fruktade brevet har kommit,Det jag hatar att se..
Jag hatar tandläkaren! ;)





Videoblogg Ja vet jag pillar mkt med mitt hår ^^

Söt stillbild ^^ haha
min första videoblogg, hatar att göra dom men orka inte skriva.
Mobba inte (A)

Tävling


Jag är med och Tävlar HÄR om mariah carey's parfym "Loucious Pink".
Man går in på bloggen jag länka och kommenterar att man är med och skriver ett inlägg om den så som jag gjort :D

Hoppas jag vinner! :D



118800

smsade till 118800
Vem är Filippa Hedberg?

Jädra sugit svar jag fick ;p

''Filippa är den ekonomisktstuderandetjejen som besökte Båstad under tennis- och stockholms veckan,sprutandes champange och ätandes jordgubbar,men som fastnade där.Hon har inte helt nyktrat till efter de hårda,blöta kvällarna på pepes Bodega,och brukar synas skrikande och frågandes om vilket hak som har den bästa vaskningen. En sann profil i Båstad Mvh 118800''

Inte äns i närheten av mig haha :D

Nya skor till hösten?

Är sugen på att köpa skor, kanske köper i stockholm :) Hitta dessa..
Snygga,höstiga  skor

Sick..

Hej allihopa detta är mitt öga, det är rött för att tydligen är det inte nog med hosta,förkylning och ont i örat..tydligen skulle jag få ögoninflamation också :) Happyface* lr inte..
Asså åh va jobbigt inte för att man märker av det så mkt men jag kan inte öppna helt, oj gullig påse under ögat jag hade på bilden ^^
Men ja som ni fattat är fortfarande sjuk ,har inget att göra på dagarna, se film sitta vid datorn och läsa tidningar.
TRÅKIGT INLÄGG!
ska komma på något roligare att blogga om :)


clinique


Fick kicks tidning idag , så fick jag med cliniques foundation prov. Den var jättebra tycker jag. Väldigt täckande!
Tänkte visa med en bild så har jag bara foundation på ena sidan för att visa skillnaden men jag vet inte om det syns så mkt ;)


på vänster sida har jag foundation, men ser att den jämnar ut och täcker över det ''röda'i ansiktet. Ska nog köpa den , behövdes inte alls mycket. Den kostar 285 på kicks :)


shopping sugen..

Fick en present av Morfar och Gunilla igår :) Tack så mkt!♥
Blir bara mer sugen på att shoppa nu när jag har mer ''pengar'' men om 2 veckor så ska jag till min nästa present ! Ska till stockholm med mormor och jag ska ta med mig 1800 kr att shoppa för wihoo! Och så tror jag vi ska på de naturhistoriska museet eller vad det heter. Ja jag tycker om att gå på museum, tycker det är häftigt att se gamla saker och sånt.

Idag är jag sjuk igen .
-.-
Har bestämt mig att det ska släppa ! Va hos doktorn igår förseten, vakna igår med världens värk i örat. Trodde jag hade öroninflamation men det var pga förkylningen. Gött att inte behöva dricka pencelin (?) iaf :)

laddat med filmer!

Har blivit sjuk igen..mådde väldigt illa igår kväll och morse så jag kände att jag inte orkade hänga med på konfa lägret idag. Så det blev att åka hem, läste klart min älskade bok och sen sov jag i typ 7 timmar ^^
Men har nu fått lite filmer från anton så ska se på bland annat dom här (kanske inte alla)

Alice i underlandet,Eclipse,Karatekid och the hangover..
Jag ger upp , orkar inte vänta på att se den vill se deen nu :D

jag ska erkänna en sak..jag har blivit kär..
i en bokkaraktär haha! Fast det vet jag många som är .. typ nästan alla tjejer som läst twilight böckerna blir ju störtkära i Edward! Men han jag är kär i är en fallen ängel,tss men åh han är värsta romantiskt
Han vill jättegärna ha en människokropp men för att få den måste han döda en nefil( en som är halft människa och half fallen ängel) fast Nora som han träffar och planerat att döda är släkt med en nefil, lr nått sånt men först tror man att han ska döda henne men dom blir kära och bla bla bla . haha är helt såld på boken, omänsklig , förbjuden kärlek ..mums en bok för mig (y)
Lite likt twilight fast lite ondare höhö ska köpa nästa bok men den finns bara på engelska än så länge hoppas verkligen den kommer på svenska ;)
Jag är lite udda jag vet ^^



tjejkväll + Tina 14 år idag grattis vännen♥

Kunde inte blogga nått igår så får göra det idag,Blev myskväll med tjejerna igår. Vi pratade och åt massa godis och chips! Jättekul var det! Ni är bäst tjejer♥


Det är papper på colan så vi kunde se vilka som var vilkas ^^

Vi hade planerat att se film och massa men vi var i Tinas källare och prata :)


ibland får man faktiskt bjuda på sig haha , sööta :D


Is this real, is this pretend?

Söt bild^^ host
Sitter på mitt rum just nu och fryser,det är så jävla kallt! Har lite feber tror jag. Men det får gå över ska va hos Tina imorgon och ha tjejkväll och sen på lördag blir det ju Konfaläger! Konfirmation..kul? nja..
Ne men seriöst måste plugga nu, har pluggat en hel del men vill klara kemiprovet.
Sen efter plugg blir det att läsa i min nya bok, den är bra. Fast har bara läst ca 20 sidor men anyway. Sen ska jag se klart vampire sucks
Haha den är så jävla rolig! haha!
Vanessa carlton-Twilight


Färga håret idag?

Ska nog färga håret idag..om någon hänkar till ica pallar inte att gå själv ^^
Vill färga ljus brun men vill inte att det ska bli mörkbrun! Ska köpa jane hellen mood , det blir billigast. Så hittade denna


Ungefär den färgen blir det väll pyttelite mörkare ;)


Vad tycker ni,va som jag har nu lr brunett? Skulle bli glad om ni svara :D



Stephen

Så härlig låt! :D haha!♥


Design

Fixat en design till Carro nu ;)
Vad tycks? (A)

We live we die, and the wheels on the bus goes round n round

Jag älskar mina pilotglasögon♥
Idag så blev det skola, dryg dag och skoljogg haha eller skolgå? gick med johanna och jennifer en stund ;)
Så blev det apoteket med johanna och köpa neutrogena och sen vänta på bussen , annars idag så har jag bara vart hemma och gjort läxor. Skulle vart på tonår men kände att jag behöver göra läxor men smarthead som jag är glömde jag några läxor i skolan höhö!

Måste ha, haha älskar dom!

''nerd glasses' från bikbok :D


shopping!

Var på stan med Irya igår , shoppade upp lite födelsedags pengar! :)
köpte

Linne HM-t-shirt HM-Leggings Bikbok

Nagelgrejer HM-Nail polish HM-Örhängen HM

Sen idag köpte jah Neutrogena Scrub!

Jag tycker den var jättebra! Älskar scrub dom ''rensar'' så bra,man blir jättefräsh av det och alla såna här 'plitar' heter det så? ah ni vet sånt som kan sitta t.e.x vid näsan det försvinner!

Rekomenderas stort!


Chocolate everywhere !



Choklad ansiktsmask, mums haha stinker choklad :P Även om jag älskar choklad så blir det lite mycket.
Fick denna ansiktsmask av johanna,tina och nathalie , tack sötisar♥
och ett nagellack!

Jättefint!


svar



Svar:Tror du har skrivit in fel bloggadress för på båda kommentarerna så kommer jag inte in på din blogg ? ^^ så jag svarar här tänkte visa hur man lägger till text  i ''kommentarrutan''
Steg 1: Gå in på kodmallen och ta på ''inläggssida''

Steg 2: Bläddra ner till du ser denna text:
Kommentar: <br />
    <textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"></textarea>

Steg 3 : Skriv det du vill ska stå emellan ><

Kommentar: <br />
    <textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7">Skriv det du vill ska stå här</textarea>

Då ser det ut såhär



Och sen sparar du när du skrivit vad du vill ska stå där!

Hoppas du förstod hur man skulle göra , annars gå in HÄR och se om det är lättare at förstå :)


Städning

Före


Efter , lite skillnad kan man säga ;)
Snart kommer det släktingar hit , blir väll tårta och så. Skola idag då, gick till kyrkan med Irya eftersom vi massa konfan på torsdagen så nu är vi inte anmälda -.- Så vi gick till kyrkan för att få veta att vi ska komma tillbaka imorgon haha fyfan va jobbigt. Men så blev det hem , städa och nu måste jag ta en snabb dusch innan dom kommer :)


Desperate housewifes!

Om jag har fattat rätt så börjar desperate housewifes 5 oktober! wiie!

5 oktober 21:00 :D



Presents!

JAG ÄR GLAD!!
Jag har fått en..
Dator♥
I love it!
hihi!
och så har jag fått
Dataväska och bok
&
Minikamera stativ;)
&
och en rosadata mus och pengar! :D
tackii alla♥
Sitter och väntar på att min dator har laddat klart så ska jag sitta på den !! wiee!

Härliga sommar blommor! Foto:Jag




Lite sommar kärlek på denna bild haha !





Kommer alltid komma ihåg alla minnen med dig , alla stunder!
Saknar dig vännen, du kommer alltid ha en del av mitt hjärta..♥


Today is my B-day :D

Ja nu var man 14 då :D Gött att slippa typ

-Ah hur gammal är du då?

-eeeh 13 haha

oj haha , men ja ett år kvar tills moppee!! wiie!
Åh va stolt jag är , gjorde en jättefin tårta igår/idag



hhihihi.

Men ja är hos mari nu , hon typ är ute och jag ska fixa med lite islands bilder..kanske lägger in dom sen men då kommer det bli ett jävligt långt inlägg kan jag säga ;)


skumt

haha, min statestik är nästan alltid något med tre..
kolla dessa 3 senaste dagarna
Gissa vad den ligger på nu..

43 ! haha

udda inlägg i know



11 september!


11 september idag då..kommer det hända nått idag tror ni?
tror inte jag förutom att jag har en extremt DÅLIG HÅRDAG!

Tänkte göra lite lockar som mamma visa mig hon gjorde när hon var yngre ochså såg jag på lindassmink blogg men jag vakna med affro..:O
Inte så najs..
Men ja,fortfarande hostig! Men idag ska jag till mari och baka tårta. jag tycker det är värsta kul att baka tårta haha.

Men här får ni en av mina favorit låtar att lyssna på



idol 2010


I ♥ H&M


fortfarande sjuk..

Jag får psyk på denna hosta! åh va jobbig! Missar mycket i skolan inte bra nu i åttan. Har bestämt mig för att hänga med men jag får väll ta hem och jobba nästa vecka! Men ja , fick en tidig present idag från Kerstin och Leif



Gulligt kort va? ;)

300 kr tack kerstin och Leif !

längtar tills nästa vecka, då blir det shopping!!!!



Nytt smink!

Nu är det beställt , min födelsedagspresent från mammi! :)
Tacki!
Gött med lite nytt smink!

Från feelunique

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Bra bloggar!

Kissies.se
(Kul blogg,även om hon är elak ibland så tycker jag den är väldigt underhållande ;))
Kenzas.se
(jättefin tjej,skriver bra. Hon har jämt så fina kläder kul att se)
Josefinefoxman.se
(jättefin tjej, bra blogg. Vet inte gillar rosa bloggar med mycket tips och sånt )
Dessie.se
( Tycker det är kul hur Dessie har förändrat sin stil från fjortis till en ja vet inte vad man kallar hennes stil nu den är fin iallafall :) tycker också hon har en väldigt bra blogg)
Isabellesstromberg.blogg.se
(Det roliga är att jag faktiskt träffat henne , eller träffat och träffat har sätt henne på liseberg och åkt samma karusell, men då hade jag sätt bloggen men kände inte igen henne. Men så hitta jag bloggen och jag tycker den är väldigt bra)
Nicolesjostrom.blogg.se
( Jätte kul blogg tycker jag! Mycket kläder och sånt! )
Sofiajahnkes.blogg.se
(Sofia har en jättebra blogg tycker jag, hon skriver jättebra)
JJohannapedersen.blogg.se
(johannesblogg ;) den är väldigt bra tycker jag. Det är kul att läsa kompisars bloggar )
IIrya.blogg.se
(Iryas blogg, också jättebra blogg! )
JJennifernilsson.blogg.se
(samma här jennifer skriver bra och har en väldigt bra blogg )
beatrizzrattfeldt.blogg.se
(Min kompis beas blogg,bra blogg fina bilder! )
Sen läser jag många mer , det är olika tittar in på lite olika, men dessa bloggar tycker jag ni ska titta in på :)

kom på 2 till nu lite efter ..

zuicide.devote.se
(Diggar denna tjejs stil! haha hon har sån speciell blogg gillar den (y) )
Tiinavictoriaoddli.blogg.se
(Tinasblogg, är jättebra MEN DU MÅSTE UPPDATERA KVINNA ! sitter och väntar haha :D)






rehab nästa?

..jädra medecin, den medecinen jag tar ''Cocillana'' eller vad den heter. Den gör mig slapp och sömnig :P


Man flyger fram av den haha, den är beronde framkallande så får inte bli för ofta..inge rehab för mig ;)



Jag är fortfarande sjuk -.- denna host vill inte släppa! Så jobbigt.. efter dessa dagar som sjuk vet jag nästan när alla program är på 6:an eller det börjar med jims värld sen smallville sen simpsons sen familyguy sen seinfield sen how i met your mother sen cops sen simpsons sen familyguy haha något sånt iallafall  ;)

Sen ikväll blir det Liar Liar




Design

Har fixat en design åt hannah nu :)
Vet inte om hon sätt den än men hoppas hon gillar den!
För dom som vill ha design så fixar jag gärna, kommer kunna göra mer grejer på designer sen när jag har flyttat med pappa och har photoshop, men det är bara att säga till om någon vill ha design!

Hannas header:


Fixade också annan text i menyn!





Hoppas du gillar den hannah, annars får du säga till om jag ska göra om :)


tävling

Jag är med och tävlar HÄR!
Tävlar om en mysdress från missbella.se
Jag vill vinna denna färg :)
Btw rekomenderar den bloggen som tävlingen finns på! Tycker den är jättebra ! Tummen upp för den :)
I hope I win !


Hundgrejer

Åh jag vill handla till min lilla Billy ! Hittar massa söta grejer på min favorit hundgrejjorhemsida Lechien
Där har jag köpte alla hundkläder jag har till han
söta va ;)



Bjuder på en bild på min bebis!





Slappdag!

Vakna upp ännu sjukare, snuvig, hostig & ont i magen! Ush mår lite smått hemskt! Så blir ingen skola idag och blir ingen imorgon, känns inge bra att missa mer. Men ja va ska man göra åt saken.
4 dagar kvar då tills man är 14! haha jag är 13 låter litet ;)
Men inte länge till!

Idag har jag seriöst kollat på tv i flera timmar! Har inget liv när jag är sjuk. Och så har ja kollat på film!
Druckit varm choklad , gött när man är förkyld (y)


Ska snart fixa en design till Hannah :)


VINTER♥

JAG VILL HA VINTER!
vet inte riktigt varför, det är bara så mysigt ! Plus att jag vill köpa nya vintergrejer!


Men har ju saker i höst att göra innan dess,Fylla år,åka till stockholm  ..:)




förkyld!

Lite hemsk bild men vi får leva med det :)
Ja ni mycket kan hända under en natt, är så jädra förkyld! Vakna och var tät i näsan så har det bara blivit värre underdagen. Men jag kände på mig att det skulle komma snart. Alla här hemma har vart sjuka och hostat på mig haha!Mys! Men ja skolfoto idag, blir aldrig bra på dom!Aldrig vart nöjd! Fast har bara ätt det enskilda och det spelar ju ingen roll men i skolkatalogen..ja vi får väll se och ÅH det får ju alla i hela skolan också!
Men aja.
Nu ska jag kolla på film och sen blir det väll att plugga.



Hugo och Paows låt!

Hugo och Paows låt då,känns som alla stora bloggare spelar in en låt.

Ja, jag tyckte den var sådär..inte min smak men måste nog ändå säga att den är inte bättre än kissies ;)


Me want!


 


Shoppat!


Idag har jag vart på stan med Bv♥ Vi shoppa lite, köpte aldrig tröjan jag la in igår , tyckte inte om luvan .. vmen så jag köpte en liknande från h&m :)

199:- H&M

Sen så köpte jag och Irya likadana mössor fast jag svart och hon vit

Ginatricot 59:-

Sen blev det mcdonalds och springa til bussen, sen kom vi till irya . Flörta med lite småpojkar i fönstret haha. Så nu blir det väll datorn en stund och sen sova.


trött!

Seriöst nu är jag så trött, ska väll sova snart tänkte bara göra ett litet kort inlägg! Ja designen får vara så länge..blev inte nöjd men ja man kanske skulle ta och se om någon kan göra en åt en , kanske borde kolla med nomi :) men den får duga så länge!

Imorgon iallafall så blir det stan med Irya, funderar på att köpa denna:




Sotat!

Sotat är skitsnyggt tycker jag!
Här hitta jag en tjej som har sotat jättebra ,hon försöker göra som i ladygagas paparazi musikvideo! Ska försöka göra något liknande någon dag! :)


Ny blogg!

Detta kommer nu bli min nya blogg! Nytt namn och sånt! Hade ju först http://filiifjonkan.blogg.se..men jag gillade inte det namnet. Jag har varit väldigt dålig på att blogga på min gamla blogg så jag kommer köra en ny start på min nya blogg.Jag satt och tänkte för mig själv vad jag fastnar för på andras bloggar det är

*mycket bilder (bara text blir tråkigt)
*Fin design
*Mycket bra tips
*Snygga kläder

ja att dom lägger in sånt, så jag ska börja om på nytt med en riktigt jävla tjejig blogg..fast på mitt sätt!
Jag kommer bland annat INTE skriva om justin bieber som typ alla tjejer skriver om jag lyssnar mer på rock,pop,hiphop så sån musik lägger jag in. Min stil är olika,jag gillar mycket svart och vitt på mina kläder! Jag får mycket insperation av 2 sångare/artist

Det är Taylor momsen och Avril Lavinge


Jag inspereras av att dom har sin egna stil och dom är jättebra sångare båda!

Så på min nya blogg nu kommer jag skriva om min vardag,mycket tips,kläder och musik. Själv sjunger jag väldigt mycket! Sjunger varje dag bland annat i duschen och ja väldigt ofta. Har spelat in en cover på ''realize -colbie caillat'' den finns att höra HÄR.


RSS 2.0