lookbook.nu


If you only knew..

hur ska jag lyckas lära mig ett prov som jag inte äns fattar vad det handlar om med 41 frågor tills på fredag?
har inte äns svaren ..med söta emelie ska hjälpa mig med dom som tur är :D Sitter nu och kollar lite kläder från modekungen.se är så sugen på att klicka hem massa kläder men är pank så det går ju inte..


KALLT

Ush va kallt det är ute! Vill åka utomlands NU NU NU!
Tur man har idag , skulle gå av bussen och så funkade inte stopp knappen vid mig och inte den framför mig och precis när jag hinner till en annan så måste jag gå av längre bort vid nästa håll plats. Härligt ..mörkt och kallt,mina favorit saker! Men nu ska jag snart nörda wow hih:D

Svar

Svar:Kul att du gillar den , men jag har tyvärr ingen aning (:

Obsessed?

Har vart lite smått obsessed av ringar på sista tiden..har köpt en ring nästan varje gång jag vart på stan och varje gång jag är på stan och ser smycken så tänker jag : Ringar!?!
Dom är såå fina,nästa köp blir dödskallering/ringar? ;)

Barnkalas

Leon hade kalas i leklandet i nöjesfabriken idag,lite smått jobbigt att hänga med han överallt haha. Klättra,krypa i små hål..ne var nog gjort för lite mindre barn ;) Men Leon hade kul iallafall det var ju hans första barnkalas.

Men nu sitter jag hemma,lyssnar på musik och är allmänt glad. Tack vare min bästaste bror som gav mig en tidig julklapp..3 månader att spela wow! Ska installera det ikväll och sen har jag 3 månader att spela hur mycket jag vill på :D neerd jag är! haha

På önskelistan..

Luvtröja-Modekungen.se 599:-
Boots-Skopunkten 499:-

H&M

H&M 399:-

Heey..I like youre beard!

Var på stan idag med Johanna,hade bara en timme på oss men han få vad jag skulle ha,En Jul/nyårs klänning!
Blev jättenöjd med den jag köpte! Och så blev det bussen hem, och när jag kom hem så hade mamma köpte en väska hon inte ville ha som jag fick hihi!




Hockey är fan kul..

Shit va kul det har vart idag! Hockeyn med Amanda och Alisha var så bäst, vi stog i hejjarklacken och skrek halsarna av oss. Och färjestad vann ju med 3-0 :D Hockey är så tråkigt på tvn men detta ar annorlunda,kommer helt klart åka med nästa år..om inte tidigare ;)

Färjestad vs Luleå


Är och kollar på hockey med brudsen,bloggar ikväll :D

Harry Potter

..fick veta idag att det bara blir en till Harry potter film, jag tycker ju om dom :D Men måste säga att denna film ''dödsrelikerna del 1'' tror den heter så, den var faktiskt lite dryg. Men har vart en kul dag , åkte in till stan med Irya och shoppa lite,åt på donken och sen bio. Nu sitter vi bara här i mitt rum och kollar på film.

Som jag skrev tidigare så skulle jag köpa tofflor så det gjorde jag , och så hittade jag en mössa. Köpte lite julklappar också!





Tidsinställt inlägg

Är på harrypotter just nu :D

facebook♥

Facebooks spåkula är väldigt vägledande!

..haha

LOVE

Cocoo.se 85:-

Jättesnygg!

Tell me you love me , come back and haunt me

Har börjat gå utan löshår igen, fett skönt! Så jobbigt när det trasslar sig hela tiden och man ska gålla koll så clipsen inte syns och sånt. Men mitt hår har blivit skapligt långt iallafall. Men det växer;)
Imorgon ska jag in med Irya och kanske Eranda? och gå på Harry potter, och så ska jag köpa ur söta tofflor! Är så kallt på golvet här hemma så det är ett måste. Sen kanske jag ska passa på att handla lite julklappar! Och sen sova hos Irya så vi får se hur det blir med bloggningen,kommer ett tidsinställt inlägg iallafall!

Irya har ny mobiil


svenska är kuul :D


Gossip girl

Hittade en jättebra sida med massa program att kolla på , har letat ett tag efter det första gossip girl avsnittet och nu har jag äntligen hittat den så nu blir det gossipgirl,så samtidigt säger jag godnatt♥

Ny design!

..ja har haft min design i hm..en vecka två? jag tröttnade och jag hade tråkigt så jag gjorde en ny :D
är ganska nöjd ändå,men vi får väll se hur länge det håller.

GAMLA:

NYA:

Den har lite mer färg och så,lite höstig kanske men skitsamma ^^

så va tycks?

I'm starting to forget..

Så typiskt..precis när man står en meter från busshållsplatsen så kommer bussen och kör förbi! great! så nu måste jag vänta i typ 40 min ? lr nått. Så ska jag dra till skolan sen.Har funderat på att sova en stund men då kommer jag väll vakna upp med värsta affro så ne får sitta vid datorn ett tag istället. Hoppas alla andra har en bättre start på dagen än jag ;)


släktträff

Sov hos mormor inatt med alla släktingar, tycker det är mysigt när alla släktingar träffas. Händer ju inte så ofta.Men dagen igår så grilla vi korv och så var vi hos mormor och åt och sånt. sen idag så blev det julmarknad.
Mysigt. julit♥





Snö♥

När jag vaknade imorse,eller blev väckt i morse så var det snö ute! :D
Åh jul känslan är tillbaka! Love it. men ska snart åka och grilla ute med massa släktingar och sen efter det åka till mormor. Blir mys.
Ha en mysig lördag !





Olle Hedberg

Han gick vidare!
röstade som fan haha..
♥♥


jag vill..

..resa! Jag vill se massa ställen i världen,jag vill på solresa och vill på resa för att se nya grejer!



LOVE


Idol genrep

Orkade verkligen inte blogga igår kväll , var ju som sagt på genrepet på idol med Alisha och Timmy. Så efter det blev det hem,laga mat som tog 100 år,kollade på kenza & Tyra show och så blev vi värsta trötta och somna :)
Satt på väldigt bra platser så fick se dom väldigt nära så fick rätt bra bilder ändå..







Idol

Sitter och väntar på att idol ska börjar nu .. :-D

nanana


sitter på svenskan nu..gör arbete om hitta nemo haha :D
Vet inte om jag bloggar idag , ikväll isåfall för drar på Idol genrep med Alisha ikväll hihi♥


besviken..

..när vi sått och väntat i en timme på att få träffa idolerna
så kom någon gubbe och sa vi fick inte komma in! ÅÅH va jobbigt!!
Men fick lite smyg kort (paparazii?)


Jay & Linnea


OLLEE♥

Hoppas på att få ta kort med Olle imorgon på genrep..u never know? :D




Idolerna

Står i kö nu med johanna,har stått ca 45 min Haha palla,men inte så långt kvar,kan se dom nu iallafall:-DHaha dog lite smått när olle kolla hit nyss :-D

Önske lista..

hihi min egna lilla önskelista :D

längtar till jul kommer blir så mys, ska va hos pappa på jul och sen juldagen hos mamma med Irya antagligen också :D♥ Nu ska jag fortsätta med att spela wii med Leon! hihi


Idol

först träffa idolerna på stan imorgon,sen genrep på torsdag! wiee

Leon 5 år idag!♥

Just nu sitter jag hemma och har allmänt tråkigt, åkte till skolan idag var där i ca en kvart så fick jag synavfall=migrän på G. Men tack gode gud för mina kära tabletter som gör att jag knappt känner av det! Dom jag alltid har i min väska..förutom IDAG.Då jag såklart ska få det..typiskt.Men ja fick ta bussen hem ta en tablett och sova lite. Nu känner jag ingenting förutom trötthet.  Men ska ta det lungt så jag blir piggare inför Leons kalas. Han fyller 5 år idag :D ♥ Så grattis till han!



hihi

Bjuder på en bild från dagen innan jag ska hoppa in i duschen ..

Dagens shopping

Var på stan idag med Irya , hade fått lite pengar av mamma så köpte

6-pack ringar från H&M-29 kr


3 pack trosor haha,från H&M-79 kr
Jättesöta med hello kitty :D♥



Coco Chanel

När jag kom hem till mamma idag så låg det två underbart snygga väskor på min säng..tror ni jag vart glad eller ..som sagt jag älskar väskor. Dom var som tack för designen jag gjorde till charlotta! Så tack charlotta!♥


nu blir det att läsa nya chic!

Nyss kommit hem från ridningen..

..kom nyss hem efter en otroligt skön ridtur! Fick rida söta Sal.Hon var pigg och framåt vilket var väldigt kul. Hade egentligen tänkt att ta lite kort därifrån men det får bli nästa gång för kameran dog precis när jag skulle ta kort . jobbigt när sånt händer men jaja. Ska snart städa mitt rum innan jag drar till mamma. Då kommer det bli roligare kort på bloggen för kan sno hennes systemkamera ibland hihi♥

Bjuder på min favorit bild på Shakira!



Design

Har fixat en design till Carolina nu igen :D
Hoppas du blev nöjd!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


The runaways

The runaways
Hyrde den med irya , rätt bra film faktiskt! Jag tyckte slutet var lite oväntat men ska inte avslöja nått.Men gillar man lite ''gammal'' rock lr vad man säger så är det en bra film. Men den är värd att se iaf ;)


Take me back to the start

Blir inget med att kolla idolerna i stan idag , har ingen ork..är så trött! Så idag blir det slapp dag! Har nyss dushat och satt på mig mys kläder! :)
Idolerna kommer på onsdag till stan..för fotografering och signering fett klart att jag ska dit då! :D
hihi


Fredag

Sitter hos Alisha nu med hon och amanda,har precis gjort lite smått äcklig pizza och svag saft :D
Blir fredagsmys här med melon choklad och saft haha,kände oss lite nyttiga. Ska också kolla på freddy cruger snart..ush är rädd haha ..
OCH IMORGON SKA JAG MED TJEJERNA OCH KOLLA PÅ OLLE I STAN :D

Hon har världens sötaste kattunge här!



Google

Eftersom jag har lite tråkigt så sökte jag på mitt namn på google..och av alla bilder så har denna kommit på google..


I större format:


haha va fult :D


Blue lagoon -mudmask

Såhär söt är jag just nu ;)

Tänkte göra ett litet snabbt inlägg innan jag ska ta och skölja va den här ansiktsmasken och kolla på vampire diares. Sen efter det ska jag se den sista filmen av sagan om ringen,har märk att dom filmerna är väldigt bra när man är sjuk för då har man nått att göra i typ 3 h. jag kollade på 1 och en halv i går för min bror hade tagit med sig part 2 av den andra skivan..men ska se trean nu..så ha det bra!


Its not the kind , the kind we talk about.

Buckel arm;o
Av någon anledning så vill blogg.se gärna krångla..kan bara ladda upp några få bilder? Så fick bli en gammalwebb bild. Som är gul för jag vet inte hur man ''shjusterar'' stavning* webben :)
Men har vart sjuk som jag skrev tidigare och så har jag inte haft batteri i datorn men min kära pappa var och hämtade den igår! Kommer blogga mer nu. Men sitter och planerar en header jag ska ha sen i december blir det nog. För då ska jag äntligen på fotografering! ska bli kul men har väntat väldigt länge nu! Men ja tjatar på mamma att hon ska ta tag i det nu.Men har bestämt hur min bloggdesign ska vara,den ska vara ganksa enkel för annars tröttnar jag på dirren..av någon anledning?



Ingen datasladd

Ingen bloggning igår..för jag är sjuk. Var med Irya i helgen som nu har magsjuka och jag trodde jag hade det imorse för jag satt vid toan i typ en timme och trodde jag skulle spy men som tur var så blev det inget men ligger hemma och är illamående..plus att jag inte har någon data sladd så blir väll bloggning när jag mår bra och orkar åka till mamma och hämta min sladd:) puss puss

Kiss And Control

Jag mår så jävla illa just nu..
Har ju vart med Irya idag och så köpte vi kladdkaka och glass och dela på och ush va mkt det blev så nu känns det nästan som jag ska spy..ne så illa är det inte men ändå. Min snälla söta bästa Irya gav mig ett jättesnyggt linne! Det på bilden alltså!Men har lite ångest vad jag ska ha på mig i morgon i skolan eftersom jag har så mkt nytt att välja på..buhu stackars mig ;) Men nu ska jag vika alla kläder i gareroben och sen dusha innan gossip girl!



A fire Inside

Är hemma och är barnvakt..lite tråk med snart kommer Irya :D Blir kul!
Sitter just nu och knarkar Afi mitt gamla favarit band..hihi tyvärr har den senaste skivan dom gjort inte vart lika bra..så lyssnar på deras bästa album Decemberunderground!

Miss murder-Girls not grey-The leaving song

6 november

Kom nyss hem från bergvik,var där med mamma och Leon. Åh jag är mega super glad just nu..kommer inte berätta varför än..men ikväll:D Måste prata med Irya först hihi!  Hon kommer nog hit sen tror jag,hon är på tåget nu så vet inte men hoppas det!

Men köpte denna i stan..

Aco spotless coverstick från apoteket-49 kr

och så hämtade mamma ut en paket till mig och i det låg det..


en Lyle&scott tröja :D

Men nu ska jag sitta och vara jätteglad!!!



New stuuff

Har fått lite kläder av charlotta,hon har fett bra stil!:D hihi.
Det här är lite av grejerna men fick skärp och massa tights och lite mer kläder men orkar inte visa allt. Plus att inlägget blev lite sent för satt och Kolla på Scream 2 med timmy och Håkan och sen satt jag och skrev massa grejs med brudsen på facebook :D








Olle Hedberg är snyggast!

Nyss kommit hem från Gustavsvik nu! Det var superkul där,men kom hem med ett sår och säkert ett och annat blå märke..höhö. Men det får man tåla i guess. Men kända mig så dum för när vi åkte forsen så kom det en unge fort bakom mig och sen helst plötslig så var han under mig..typ satt på hans huvud så han inte kom upp haha. Han såg livrädd ut när han kom upp!:p Hann precis se Olle förut på idol,han är bäst!! Men nu ska jag ta det lungt och läsa lite tidningar. Kommer upp ett till inlägg sen på lite nya saker :D


Gustavsvik äventyrsbad

Tidsinställt inlägg..
Är i Gustavsvik nu med Johanna och badar!:D Kommer blogga när jag kommer hem



Foto

Fotat med: Sony a450

Jag sminkade Johanna,fixade hår och valde ut en outfit :D






She is gorgeous, gorgeous,gorgeous!


Med Johanne..

Kom nyss hem från stan med Johanna :) Såg Stefan Holm haha lite kul..men så shoppa jag lite också..

t-shirt från carlings-99:-


Nagellack från veramoda-29 kr


Ring från JC -49 kr


Rosetter från H&M -29 kr


I'm only wearing black until they make something darker..

Skämt o sido med rubriken..
Nu har jag nyss ätit tajmat , jättegåått! Mamma hade vart och jobbat och köpt med lunch :) Men nu ska jag snart dra till bussen för ska möta upp Johanna i stan så ska vi shoppa! Sen blir det hem till mig senare och sova här. Imorgon ska vi till gustavsviks äventyrsbadhus..yeey! Ska bli kul. Var senast där för typ ett år sen..? Då jag var med Tina. Ska dit igen på jullovet också eftersom jag skulle åkt dit med Irya men hon hann inte komma hem från göteborg så får bli senare :D men ska dra till bussen nu..


Super Nails?

Jag älskar..detta nagel grejs! Det är en olja som stärker naglarna. Funkar jättebra faktiskt ..mina naglar har aldrig varit så långa och starka som dom är nu :D Det roliga är att jag inte vet vart det kommer ifrån eller vart man kan köpa det..har ehm snott av mamma haha..hon hade många så jag har lånat en ett tag nu..lets do what we can to keep it a secret :)



Se så långa ..haha dom är långa för mig..


Kärlek..

jag blev precis kär..
Finns hos Melba.se för 499:-


..

Trying to live in the moment,
but my mind brings me back to the past..

3 november

Sitter och väntar på svar från Tina nu för hon och Natalie ska vara barnvakt med mig här ikväll och så ska dom sova här:) Och så hoppas jag på att dom vill dra in till stan för jag är extremt shoppingsugen! Tror jag skrev i ett tidigare inlägg att det fann 5 plagg för 100 kr på veromoda så jag måste dit! Och sen kanske jag ska köpa den där dödskalle ringen på Glitter eller en klänning på H&M om den finns i butikerna, annars ska jag kanske beställa hem den för den kosta bara 50 kr och var jättefin :D


Skull


Hunddag


Tisdag

Vad ska man hitta på ? Sitter hemma nu och har inget att göra! Skulle först åkt till stan med Tina men så kunde inte hon och så skulle jag till henne men så går det ingen buss förns senare och så blev det onödigt att bara åka dit och sen typ hem igen. Men ja kanske ska ta en städ dag? ta han om mig själv dag? Får hitta på nått..
nån som vet något kul man kan hitta på själv? :P



Dear John

Dear john♥
Helt klart bästa filmen på länge! Så bra och sorglig.Hade klumpen i halsen nästan hela filmen. Kom några tårar också för den delan.Men gud va bra den var! Rekomenerar den starkt!



The duck song

haha cp låt :)

Keep youre feet on the ground,when youre head is in the clouds

Veromoda 99,95 kr
Har börjat älska mössor och vantar,kul med lite variation när man är ute!
Kanske denna sötis blir mitt nästa köp?  :)

halloween?

Lyckad kväll igår! Blev först ''bus lr godis'' med Natalies lillebror och hans kompis. Vi fick ett paket bullar,pepparkakor,lös godis och 30 kr !:D haha. Efter det så  badade vi ute i Natalies bad tunna, typ 40 grader varmt. Skitgött! hihi. Sen blev det film, i'm a legend :D

Såhär såg jag ut på halloween ..dålig bild men såh hemsk ut .

Nu ska jag baka muffins :D


RSS 2.0