Firar haloween med Natalie och Johanna!:)

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Ridning

Råkade vakna en timme för tidigt idag pga vintertid som min mobil säger att den ska ställa in automatiskt men ne..så har haft lite tid över nu på morgonen. Blir hämtad snart,för ska på ridning. Har inte ridit på flera veckor så detta blir spännande. Och så har jag träningsvärk..från gympan. Vi har en praktikant som inte verkar tycka om mig så mkt som ville att jag skulle klättra och hänga hela tiden! Just nu hör jag ica jerrys röst i huvudet :Skyll inte på praktikanten! höhö. Kommer ett tidsinställt inlägg ikväll med en liten video för kommer inte blogga mer än det eftersom jag ska till Natalie och Johanna sen :)


Miss murder

Har nyss kommit in från Anton, vi spelade guitar hero.kör fortfarande på Medium , mitt mål är att kunna spela på expert innan nästa års slut:) Känner mig som värsta gamern idag,har spelat massa wii också. Och så ska försöka ladda ner wow idag lr imorgon. Måste sova snart ska upp och rida imorgon och sen ska jag fira hallowen med Johanna och Nathalie.♥
Ny design också,tröttnade på bilden jag hade på headern och så hade jag ingen bra bild på mig så det fick inte bli någon alls!:)

Ny designat



Har nu gjort en design till mammas jobbarkompisblogg!
Tryck HÄR för att komma till bloggen :)

Designer

Finns några som har frågat efter design..
Jag gör helt gratis,tycker bara det är kul. Men om du vill ha en skicka bilder till min hotmail och beskriv hur du vill ha med färger och sånt så gör jag det bästa jag kan !:)

Min hotmail: [email protected]

För att se några jag gjort innan klicka HÄR
Men jag kan göra bättre nu när jag har photoshop! Har gjort den jag har nu på photoshop och så :)

27 dresses

Klänning från ginatricot!
Älskar den , ska försöka jobba ihop lite pengar till att få köpa den. Till typ jul och nyår :D



stop the pain and rewind the happiness

Var skola som vanligt idag , satt sen med Johanna och Nathalie i bibblan och cepa oss! Så blev det stan med pappa,tog värsta lång tid att hitta en jacka. Men hittade en på stadium till slut! Var också hos mamma och hämta mina nya uggs , så nu är dom gamla slängda. Skönt,det var hål under båda skorna och på dom och ja dom var helt enkelt förstörda!

Men här är det jag fick idag


Jacka från stadium-1300 kr


UGGS som mamma beställt från någonstans



Sminkborttagningsmedel/rengöringsgrejjs från Maxi 49kr


BTW ALLA RÖSTAR PÅ OLLE HEDBERG I IDOL♥ !



Gilla(y)

Måste bara Hissa Kenza och Tyra show!
Dom båda är så klockrena!
:D



tandläkare + shopping

Idag klockan kvart över ett åkte jag till stan med Johanna:) Slutade egentligen 2 men lyckades övertala min mentor att få åka med då johanna skulle till tandläkaren.Så följde med henne till tandläkaren och sen tog vi bussen till bergvik. Shoppade lite där och så. Så blev det att åka tillbaka och ta bussen hem. Det var så synd..det kom en gubbe som ville att vi skulle säga till när en viss buss kom för han såg inte,men så åkte jag tidigare än johanna för skulle med olika bussar. Och så satt hon kvar med gubben ( han var 99 år sa han) men så smsa hon att bussen åkt förbi han,stackare liksom. Hatar när bussar åker förbi..

..men detta köpte jag idag



Ring från H&M-49 kr


Vantar från H&M-69 kr



Linne från carlings-99 kr



The Devil wears prada

Blev att vara med Irya och Alisha idag igen till 5 !:) Kul som vanligt. Så blev det hem har kollat tv och annat trök.Men ligger i sängen nu under mitt varma täcke och kollar på ''djävulen bär prada''.Egentligen är den filmen ganska tråk och dryg men ändå är det en av mina favoriter.Älskar alla kläder! Haha ska erkänna en grej..ibland spolar jag fram tills hon får massa kläder och börjar ha mer modekläder! hihi. En annan favorit..en shopaholics bekännelser. Också kläderna som fångar mitt intresse! Men ska kolla vidare på filmen nu så ha det gott!

Hey there! I like youre hair..




heej dålig uppdatering.se..
Idag har jag lekt med Alisha och Irya ett tag,Alisha läste högt ur ''en svensk kannibal'' inte hela men en lite bit fan läskigt haha , flummit var det iallafall. Så blev det hem och ja ska chilla kolla lite desperate housewifes och cougartown!♥ Men ja såå kan det va.


rubrik i bött

Filippe <3 Tine
Har nyss kommit hem från Johanna nu, gjorde massa roliga videos som den i inlägget under ;) kommer en till på Halloween sen så håll koll. Men bilderna är på t-shirten jag gjorde klart i slöjden idag. Tina har en likadan fast lila,hihi.Men ska titta på tv nu och får se om jag bloggar lite mer sen :)



HAHAHAHAHAHHAHHA

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


jag gråter av skratt..

You build me up,you break me down..

just nu sitter jag i kylan och försöker få upp värmen! Hatar kyla! Iallafall min dag har vart riktigt slapp,som nästan alla mina dagar nu för tiden,är så trött och slapp att jag knappt orkar hitta på nått. Men ska bli kul på onsdag för då ska ja med till ett badhus med irya i think och fler :)

Sitter för tillfället och avgudar marc jacobs ursnygga väskoor♥




Söndag

Ser nästan ut som att jag packa för att åka jättelångt..
men jag ska bara ivåg 5 min här ifrån,ska dra till pappa snart och det är så svårt nu när jag bott hos mamma i typ ett halvår så vet jag inte hur mycket jag ska ha med mig.Så packar ihop 4 fulla väskor med grejer ;) Men sitter just nu och kollar på lyxfällan,brukar inte kolla på det haha men idag är det nästan exakt som shopaholic filmen,det är en tjej i stockholm som inte har jobb men lägger typ 35000 kr i månaden på kläder och väskor. Blir shoppingsugen för hon har så många fina väskor och skor .. hihi :D



Nelly.com

Sötisar från nelly.com


Youre sweet as a suuugar

Nu är jag äntligen klar med allt i köket,började ca halv 6 och är klar nu vid 9. Började med att göra kladdkaka med marsmallows,och sen gjorde jag granerad kyckling och potatisklyftor. Lite stolt för det blev faktiskt gott!:D Efter det så har jag diskat och plockat i diskmaskinen.

Nu ska jag chilla i soffan och försöka övertala mamma att vi ska hyra dear john!
Wish me luck:D



Mascara♥

Denna mascara tycker jag är väldigt bra,min favorit faktiskt! Kanske är samma som den gula men jag gillar lila mer än gul så denna är najs:D

Så här blev den före och efter på mig , I loove it♥



15.35

Kollade nyss på klockan och wtf den är halv fyra..
Tiden går fort,vaknade klockan 2 idag,så gick jag ut med hundarna och sen åt frukost! så idag får nog bara bli att dra mig här hemma,ska laga mat ikväll frivilligt ;) Vet inte vad jag ska göra än men till efterrätt ska jag laga en kladdkaka med marsmallows,mums. Men nu ska jag leta recept och sen läsa lite chic♥

Ha en bra lördag!


shoppaat

Efter skolan så blev det att åka till stan med Irya,hade fått 100 kr från gårdagens barnpassning så det var tur men nu är jag pank ingen..haha.Men det var kul, Var typ jättetrött, och sen efter var jag tvungen att ta en buss först till irya och sen hem ,lite omväg men nu är jag hemma och kollar på idol :)

idag köpte jag..




Halsband-halva rea priset bara 30 kr :D från kapphal



Nattkräm-48 kr från apoteket!

och så hade mamma köpt en väska som jag fick,från något grejs från torget



Och så köpte jag gooodis



Give me!


höst? vinter?

När jag kom ut i morse..var det så jävla kallt! Frost och kallt..ush! Och så kolla jag på kalendern..snart november :o snart dags att börja handla julklappar! Wiiee snart jul..typ ska ränka..64 dagar kvar? något sånt.
Något annat som börjar hända är ..mörker.Jag är jättemörk rädd,men ändå är jag lite udda jag går aldrig ut på promenad själv utan hundarna men jag tycker mycket om att gå själv i mörkret när det snöar! Jättemysigt!


Men ja man märker att vintern är på G nu!




choklad och film*

Just nu sitter jag med choklad ansikts mask med hundarna och ska snart sätta på en film!:)
Vet inte vilken än..kanske harry potter..det var värsta längesen haha, eller en film som heter 'i want candy' vet inte va det är för någon drog bara över någon random film till usbgejjen.

Någon som vet någon bra film?^^



PINK PINK *

Mitt rum har blivit mer rosa än det redan var..
min mamma som är inredare tycker det är väldigt kul att göra om i mitt rum. Hon stoppar bara in mer och mer grejer. Speciellt rosa grejer,som detta skrivbord. Lite fränt men mkt ROSA. Fick några söta rosa ljuslyktor också och en orgide,vad kommer här näst..? massa princess kronor? haha.

Är fortfarand sjuk,kändes som min andra förkylning nyss försvunnit,och så kommer denna.Men det är bättre idag iallafall så ska nog dra till skolan imorgon! Är barnvakt till min sjukabror just nu så ska kolla lite tv med han,tyvärr är han så dominant? heter det så,så han har stenkoll på dosan så jag inte kan byta kanal så det blir väll att kolla på svampbob-.- Ne sätter på en film ist ;)




Take me back to iceland


dom måste skojja?

Kommer ihåg att jag läste en rubrik någonstans..om att Justin är 51 år? Men så hittade jag detta klipp på denna blogg. Själv verkar det inte så troligt att han är en 51 årig pedofil med mask och peruk på sig men vad vet jag..Så Irya och Nomi..fortfarande lika kära?:D
haha

shopping

Har fått lite grejor av min kära moder idag :D


Söt liten blå väska


cardigan

Skärp


Och ikeeas gooda chips!!



förkyld

Jag hatar min blogg.
Tycker min blogg är så tråkig,vet inte vad jag ska blogga om..min vardag? Vem bryr sig liksom ;)
Men ja kommer vara mycker mer inspererad när jag har bättre kamera att ta kort med, då jävlar! Funderar på att ta bort denna blogg då och sen ta tillbaka igen med samma namn men bara så den rensas! Och fixa allt med designen på en gång,ska fixa en ny när jag väl vart få fotografering.Vet redan hur jag ska göra den så det kommer bli lätt. Men tills dess ska jag försöka göra lite roligare inlägg^^



You rock- by Laila Bagge

Ny parfym 'you rock-Laila Bagge'
Eller den är min och mammas , vi ska dela på den! :) Den lukta jättegott,sött lite vindruvigt!

EFTERLYSES

NÅGON..
Som vet vart det finns att köpa en svart/röd rutig skjorta?

Älskar dom ,har länge länge velat ha en men vet inte vart det finns?

Söndag

Bjuder på en bild på min lilla biff ♥

Idag,har jag vart på konfa i 5 timmar skulle egenltigen vart 6 men blanda ihop tiden lite ;)
Tråk men ja blir ett bra slut av konfan hihi. Är hos mamma nu,har tittat lite på min älskling som snart ska in på en kostnadssakimoj så jag vet vad det kostar att lämna in den ( alltså system kameran)
Sen ikväll efter att ha ätit lite kräftor ska jag ha lite ''spa'' ne inte direkt men ska lägga lite ansiktsmask,ta ett bad och fixa mina naglar och måla dom,perfekt att göra på en söndag!

Ha en skön söndag!





HAPPYFACE

JAG HAR FÅTT MIN MAMMAS SYSTEMKAMERA!!
..som är trasig..men kan antagligen lagas! Åh gissa hur glaad jag är!!
Den är liksom värd 8000 kr tror jag,jag är glad att ha förstört den mohaha för nu har hon köpt en ny!!:D:D
Måste bara kolla lite vad det kostar och så att laga den om det äns går men det gör det enligt mig!
Vet inte om jag ska sälja min kamera isf eller om jag ska ha den som reserv och sånt..hm..
Men har kommit hem från kussarna nu,Söta Melvin fyllde  i think Så grattis till han!♥

aweesome

Snygg tröja från melba 299:-
Först och främst..

Kan någon säga mig vem som åkte ut i idol? Snälla inte olle:(

Olle är min favorit,tycker han sjunger som han i Kings of Leon speciellt när han sjöng deras låt! Men ja just nu är det chill,är i mitt rum med Irya kanske sätter på en film eller nått snart det är fortfarande rätt tidigt enligt mig. så Ja senare blir det kussarna så kommer blogga efter det det

Uggs

Mamma har beställt Uggs till mig nu!
Är glad mammi har beställt äkta mysiga i love! Så nu är jag glad och snart blir det en vinterjackaaa

Fredag♥

Psykobild..
Är med Iryais nu iallafall,kollar på film och äter godis. Mys!:) Imorgon ska vi va till typ 6 så blir det nått kalas hos kussarna Tror någon fyller år är dålig på sånt. Men ja blir kanske kolla på Kick ass sen om vi inte somnar haha är värsta trötta och klockan är nio? Men ha en bra fredagskväll!


Flyleaf

Its like being in love
You rob your own mind
And defile your bed
You ignore the fate
Of the players who
Both end up dead

And you pretend for us
And you pretend for them
This fairy tale will make them jealous of you

But its not the kind
The kind you talked about
And its just the kind that rips the clothing off your mind

She is feeding you
And you lie with her
And for the first time your right arm becomes useful
As you sin with it
You wanna cut it off
But instead you thank god for all of the wrong you do

But its not the kind
The kind you talked about
And its just the kind that rips the clothing off your mind

She is feeding you
And you lie with her
And for the first time your right arm becomes useful
As you sin with it
You wanna cut it off
But instead you thank god for all of the wrong you do

Yeah well then you thought wrong
'Cause you can't serve God and money
You can serve one or the other

You cut the cord today
With God’s hand
To hold yours steady
He waits for you to apply the pressure
The warmth of His breath
Wrapped in His words
As He repeats His Truth after Truth after Truth after Truth

And its just the kind
The kind you talked about
And its just the kind
That clothes your mind with Christ
He is feeding you
And you know the truth
And I pray this is the last song I will sing to you

And its just the kind
The kind you talk about
And its just the kind
That clothes your mind with Christ
He is feeding you
And you know the truth
And I pray this is the last song I will sing to you

I’m sorry Father
I’m sorry sister
I’m sorry brother
I’m sorry Father

I’m sorry Father
I’m sorry sister
I’m sorry brother
I’m sorry everybody

Gonna make such fools of ourselfs..

Gash,så mycket jag vill köpa men så lite pengar jag ha..
bokstavligen jag har 30 kr i min plånbok som snart kommer ryka bort på godis. När jag har haft t.ex en hundralapp och så köper jag nått litet så växlas det till tjugolappar. Det försvinner bara på godis..inte bra!
Men den 27? får jag månadspeng..300 kr wiie kan köpa hmm..EN tröja. Ne då ska inte klaga men ska att försöka förhandla lite med mor min, ska egentligen ha 600 kr men den där jävla mobilen tar dom pengarna så funderar på kontantkort om det går att fixa:) Lets hope so! Är på världens shopping humör,har inte shoppat sen stockholm. Vet att jag ska in till stan då irya får barnbidrag och sen igen när jag fått min månadspeng,så jag får helt enkelt vänta tills dess ^^


Music make my day


I try to fly but i have no wings?

Först och främst är jag stolt över mig själv,jag kom hem typ kvart över tre,då plugga jag till fyra,sen vakna jag halv 6 jag bara Wtf?
Men nu har jag pluggat så jag kan matspjältningen lr vad det heter,hjärtats grejs massa muskler massa skelett och lungor och sen en massa frågor wie!
På dom proven jag skrev att jag skulle försöka få MVG på fick jag..IG haha! Men gjorde omprov så har ett G nu sen ska jag ''kompletera'' på tyskan så ja det kommer fortfarande vara ig :D

Men ja carebox för er vad jag fick för provgrejs men ändå.. tihi.

Vet ni vad jag tycker är lite såhär extra snyggt på hösten? Röda läppar! Speciellt lite mörkare röd. Tror jag har ett i min lilla smink palett men kanske ska köpa ett till!




Why can't I breath whenever i think about you?

Leggings,hur snyggt som helst!
Men ändå är jag en sån som nästan aldrig använder det?
Tror bland annat att det är för att det känns som att det ska vara kallt i dom och eftersom jag går i 5 min varje morgon till bussen så hatar jag att frysa så jag väljer alltid byxor. Men jag älskar t.e.x bara ett par vanliga svarta och en mysig höstkofta eller ett par som dom i mitten typ och något diskret svart till det ;) mums haha!

Nu ska jag såååv





Sometimes I wonder how it would be to be a...Bird..

ibland får jag för mig saker som att måla mina läppar svarta,
Hinner inte skriva så mycket nu för måste plugga och dusha innan grey anathomy lr vad det heter.
Iallafall dagen spenderades med Irya,spelade in massa videos som jag inte vågar lägga in haha! Och gjorde henne blond på taaz :) Myyycket fluuumm..

Kommer blogga mer sen men ska lära in mer i huvudet om kilojule och val och sån shit..



I hope I dream I belive

Tjoee

Just nu sitter jag och knarkar lite kings of leon, dom är fan bra! Fast min spotify cepar så av någon anledning kan jag bara höra 2 låtar men dom..men som tur är det min favvisar!

Kings of leon- Sex on fire
Kings of leon-Use somebody
love them!
Tänkte plugga idag men det går ju sämst,har inte äns tagit fram boken än,fastnade vid datorn,höhö!
Kollar massa bloggar,lite kläder och lyssnar på musik. Kan fan hålla på i timmar. Har ju tänkt att fixa lite nytt til bloggen framöver ..eller tänkte idag men har inte orkat gått ut från mitt rum där det är varmt till köket där det är kallt^^ Så vi får se när det blir.
Btw sex and the city 2 är bra! :D



You can try to fool me..but i'm not dumb!

Värd dag idag,haha har knappt gjort någonting!
Har verkligen inte orkar,har vart sååå trött! Har halvsovit vid dator,tagit lite kort och målat lite ;)
Har knappt orkat blogga,men tänkte göra ett lite snabbt inlägg nu innan jag ska lägga mig och kolla på 'Sex and the city 2'' Cheers! Skulle ha kollat på den med tjejerna i lördags men så blev jag hämtad så jag hann inte, men så nu hade pappa den på datorn så nu ska jag lägga över den till min + Avatar!hihi.



poncho

Ska fan ta och köpa mig en sen när jag får pengar !;)


ville bara nämna att..

Jag är kär i denna person ..

Haha ne men seriöst älskar hans videos! Och snygg är haan!

Tips..kolla in hans snuggie song ^^



Godnattii

Finns HÄR!
Den kostar 3990:- ..och jag ska försöka sälja min soffa för 2000 kr och då är det 1990 kr kvar!:D fast måste ha försäkring också för jag har en tendens att förstöra kameror..i år har jag förstört min kamera ca 3 ggr plus mammas kamera hihi oups! Men försäkring är toppen! Men gud vad jag vill ha en systemkamera! Trött på min dåliga kamera,ne så dålig är den inte men det har blivit sämre.

Någon som vet om den är bra?


Ny design!

Ny design..
Om jag säger såhär,jag är nöjd med den högradelen men bilden på mig kommer antagligen bytas ut snart för den gillar jag inte men hinner verkligen inte nu för jag måste komma igång med svenskan. Tiden har bara sprungit iväg när jag suttit med denna. Kommer också skaffa nu arkiv,senastei inläggen m.m text ..kanske blir imorgon bror på vad jag ska hitta på då:) Och så blir det en finare ''puss/filippa'' text!

Så vad tycker ni hiss eller diss?


Min helg i bilder!

kul helg vare!♥



la la la la la la

Dålig uppdatering på sistonde,min satestik börjar bli lite pinsam!
Ska skärpa mig ..men inte idag för nu är min älskade syster här♥
Så vi ska lana som vi brukar göra haha!


I ♥ Bags!


Fick en present av farmor idag,och jag älskar deen!



its preeetty

och så fick jag denna snygga sjal..



Tack farmor!♥


Med irya

Är med Irya idag igen♥ Är hemma hos mig , hon dushar så jag passar på att blogga lite!:)
Vi har tagit kort,och lite sånt! Sen nu snart så ska jag försöka ladda ner  proom night! Den verkar bra,irya har sätt den men inte jag.Så jag sitter och kollar på trailern!
Den verkar leeskig..

Här kommer lite bilder..





Just like heaven


Höst bild,tog lite kort med Irya idag :)
Har nyss kommit hem nu iallafall,har ju vart med Irya hela dagen och så har vi gått på tonår med Alisha och Amanda som kom lite senare. Fyfan va bäst humor vi har,tyvärr är det inte många som förstår sig på den haha! Men iallafall,där så fick vi chips och dricka och så såg vi på just like heaven..love it! så romantiskt,rolig,sorglig på samma gång! Har sätt den typ 1000 ggr innan men ändå lika bra!

bild från tonår ^^

Men nu blir det duschen och sen ska jag dra igång med pluggandet inför båda proven imorgon..


HAHA

Haha fyfan va kul,har sätt klippet förut. Men visste inte att Anton la ut det på youtube :D
Det är alltså Timmy min bruuder som hoppar :p

PLUGG PLUGG PLUGG

SERIÖST..orkar inte plugga mer :D Har typ 100000 svenska frågor plus både tyska och so prov på SAMMA DAG! Mina värsta ämnen på samma dag? Hur ska jag komma ihåg så mycket fakta hade dom tänkt? Det kommer inte gå detta..lr jo nu ska vi vara posetiva. JAG SKA HA MVG! hihi :D
Men ja ..dagen..dagen..harv vart en vanlig dag,skola,hem, sen förut var jag ute med pappa och Edvin på en promenad och så har jag vart ute lite med Anton i hans lilla ''hus'' men annars ja det är väll det :)

Nu ska jag fortsätta mitt pluggande *suck


Nytt rum & ''Nytt hår''

Nu är jag äntligen klar med håret och rummet,håret är färgat och lockat det :) Och allt i rummet är upp packat!
Så här blev rummet..




Och håret blev såhär..


DET BLEV BRUNT!
Förpackningen säger mellanblond..bullshit säger jag bara,hade bara i färgen i en kvart..men ja nu får jag leva med detta:) Men nu ska jag fortsätta kolla på film!




färgning

..nu blir det färgning och klippning ..är nervööss



Edvin

Min lillebror är så söt! Och glad hela tiden! :)
Men nu har jag nyss kommit hem från pappa,ska bo där till veckan så har vart och fixat på mitt nya rum idag!Har mycket kvar att göra men det har blivit rätt bra än så länge,slänger upp en bild imorgon eller något! Fast innan jag åker till pappa imorgon så ska jag hem till mamma och klippa min hårförlängning och så ska jag färga den sen på kvällen! Blir najs! Men ni får ha en skön söndagskväll!


röstaa

Rösta på mig HÄR
Som veckansblogg? :D

Creme Puff

Tänkte tipsa om ett bra puder! Faktiskt det jag köpte igår,har haft det förut. Det är super bra,täcker jättebra. Som en foundation fast puder.Så jag använder det istället för foundation! Funkar shit bra och det kostar bara 100:-

Det finns på b.la H&M,kicks..ja där det finns smink!:) Kan rekommendera rougen också!

Kanske inte syns bra på bilden , men ja den är väldigt bra iallafall!


Shopping från stockholm

Detta har jag shoppat..
Tröja-Indiska 99:-                               Tröja-H&M 149:-

BH-H&M 129:-                                 Puder-H&M 100:-

Örhängen-H&M 19,50:-                             Ringar-H&M 69:-

Skärp-Rockzone 199:-                                     Sjal-JC 129:-?

Glasögon-Cubus 49:-

Tröja-zara 299:-

Jeanstights-Carlings 399;-                     Munktröja-Cubus 149:-



Stockholm

Nu har jag kommit hem från stockholm igen så jag tänkte skriva om dagen :)
började med att gå upp 6 och äta och sånt, sen gick tåget 5 över 7 lr nått sånt så vi åkte x2000 så vi var framme redan tjugo i tio! så då tog vi tunnelbanan och åkte till naturhistoriska museet, vi gick runt lite kollade på alla dinosaurier och allt sånt.



Tihi visst var vi söta en gång i tiden och håriga..

Mormor och mammut :)♥

Sen var vi på casanova och kollade på 3D Film på en jättestor bio, vi kollade på någon dinosaurie film, den var jättehäftig,kändes som om man skulle bli uppäten ;o

Sen efter bion blev det shopping och att äta godmat! Är helt slut i benen nu! Och handlade upp ca 1800 kr ^^ hihi
har lite nya grejor nu. Kommer lägga in dom snart!


Stockholm

Imorgon blir det stockholm! wiie ska bli kul,min roliga present från mormor! Men måste upp typ 6 imorgon..ush men ja det blir ju kul :D har med 2000 kr att shoppa för..men har baa två grejer jag än så länge kanske vet att jag ska köpa:)



Men nu ska jag dra och se på idol ! :)


Tjejkväll i stan!

Var ju som sagt på tjejkväll istan med Johanna idag! :) Kul vare förutom en sprängande mage..man ja! Broken doors uppträdde men orkade verkligen inte ta kort på typ någonting. Tog kort på några kläder jag provade.Efter tjejkvällen blev det bussen hem och nu sitter jag här och har precis pluggat engelska,skulle mejla svenckan också men fick aldrig lärarens email -.- great. Men ja får bli lite bilder nu innan jag somnar!




Köpte dessa 2 armband idag, värsta rean på JC plus någon ny brud i kassan så när det egentligen skulle gått på 25 kr så fick jag det för 12 :D thihi

Btw kommer inte blogga så mkt tror jag , fast ska ju åka tåg till Stockholm så man kanske skulle dra med datorn! Den är ju inte tung direkt ..



RSS 2.0